12
13
TURMAT

LAJME

Vizitë Në Selanik

Sot në #Selanik pranë impiantit Nordeco, partnerët e projektit “Waste to Energy” po shohin nga afer modelin e bashkë-përpunimit të mbetjeve si Lëndë Djegëse Alternative (LDA) me qëllim përdorimin e kapacitetit termik, në linjë me konceptin... Read more

INVESTIME

Qendra E  Formimit Profesional Burrel

Shumë urime dhe suksese 70 kursantëve të parë të Qendrës së Formimit Profesional Burrel Sot mori jetë kjo qendër e cila do të jetë një ndihmë e madhe për të gjithë komunitetin matjan por edhe për të gjithë Qarkun Dibër. Të rejat dhe të rinjtë që zgjedhin arsimin profesi... Read more