Bashkia Mat ka ngritur grupet e punës për pastrimin e rrugëve në qytetin e Burrelit dhe në disa nga Njësitë Administrative që në orët e para të mëngjesit.Mjetet e bashkisë mundësuan që në rrugët e qytetit të lehtësonin qarkullimin e mjeteve brenda qytetit.Bashkia Mat po bën të mundur me mjetet qe disponon mbajtjen e qarkullueshme të akseve kryesore të rrugëve rurale duke hedhur çakull të imët dhe kripë.Gjithashtu është punuar për pastrimin e pemëve në qytet dhe në Parkun ” Nëna Mbretëreshë Geraldinë ” dhe pse ishte e vështirë për shkak të intensitetit të madh të reshjeve.Ftojmë qytetarët dhe bizneset të japin kontributin e tyre të ndihmojnë në kujdesin për pemët pranë banesave apo ambjentit ku ushtrojnë aktivitetin e tyre.Të gjithë sëbashku për një komunitet bashkëpunues e të shëndoshë.
Faleminderit për mirëkuptimin.

There are no comments yet.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.