KESHILLI BASHKIAK

 Nr.  Emri  Atësia Mbiemri  Forca Politike  Pozicioni
 1  Agim  Shahin  Hysa   Partia Lëvizja Socialiste për Integrim  Kryetar
 2  Elisa  Qemal  Gjasata Partia Socialiste e Shqipërisë  Zv/K/Keshilli
 3  Qemal  Seit  Cenaj  Partia Fryma e Re Demokratike  Anëtar
 4  Ibrahim  Dyl  Kurti  Partia Lëvizja socialiste për Integrim  Anëtar
 5  Luljeta  Femi  Skura  Partia  Lëvizja Socialiste për Integrim  Anëtare
 6  Murat  Aqif  Koliqi  Partia  Balli Kombetar Demokrat  Anëtar
 7  Afrim  Hamit  Stafasani  Partia lëvizja e legalitetit  Anëtar
 8  Nazmi  Osman  Mallunxa  Partia Bashkimi Liberal Demokrat  Anëtar
 9  Lindita  Zenel  Doda  Partia Demokrarike  Anëtare
 10  Lutfie  Ramazan  Barçi  Partia Demokratike  Anëtare
 11  Skënder  Abaz  Gjuci  Partia  Demokratike  Anëtar
 12  Aranit  Pashk  Shpani  Partia Demokristiane e Shqipërisë  Anëtar
 13  Hysni  Halil  Bukaçi  Partia Konservatore  Anëtar
 14  Albert  Fatmir  Nuzi  Partia Lëvizja për Drejtësi e  Shqiptarëve  Anëtar
 15  Dylejman  Selman  Buna  Partia Lëvizja për Zhvillim Kombëtar  Anëtar
 16  Nezir  Imer  Sinani  Partia Ligj dhe Drejtësi  Anëtar
 17  Elmira  Mustafa  Dulli  Partia Republikane  Anëtar
 18  Luftim  Xhelal  Vani  Partia Socialiste e Moderuar  Anëtar
 19  Aida  Qazim  Sulika  PDIU  Anëtare
 20  Qazim  Veli  Gjoni  Partia Socialiste e Shqipërisë  Anëtar
 21  Selman  Demir  Duka  Partia Socialiste e Shqipërisë  Anëtar
VENDIMET E KESHILLIT BASHKIAK MAT

VENDIMET E KESHILLIT BASHKIAK MAT

Ndalohet kjopjimi i materialeve nga kjo webfaqje pa nje autorizim zyrtar. Bashkia Mat